Rukovodstvo Gradske razvojne agencije Doboj na 7. Međunarodnom forumu o saradnji u Trebinju 

Rukovodstvo Gradske razvojne agencije Doboj na 7. Međunarodnom forumu o saradnji u Trebinju 

U Trebinju je danas otvoren 7. Međunarodni forum o saradnji na kojem prisustvuju i predstavnici Gradske razvojne agencije Doboj Aleksa Mirčetić i Aleksandar Goganović.

Aleksa Mirčetić i Aleksandar Goganović – Gradska razvojna agencija Doboj

Forum je okupio privrednike iz zemalja regiona, Evropske unije i predstavnike razvojnih agencija na kojem su mogli razmijeniti iskustva i uspostaviti saradnje.

-Panel „Saradnja između lokalnih i regionalnih razvojnih agencija“ na kojem su svoja iskustva prezentovali predstavnici lokalnih i regionalnih razvojnih agencija iz Republike Srpske i Srbije posebno je bio interesantan za nas, kako bismo stvorili nove kontakte i uspostavili nove saradnje sa razvojnim agencijama iz Republike Srpske i Srbije – izjavio je Aleksa Mirčetić, direktor Gradske razvojne agencije Doboj.

Mirčetić i Goganović su se na marginama foruma sastali sa predstavnicima razvojnih agencija i privrede iz zemalja regiona.

Na Forumu se održavaju i poslovni susreti za preduzeća i klastere koji se organizuju pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.

Prisutnim gostima obratili su se direktor Razvojne agencije Republike Srpske Marinko Đukić i direktor Razvojne agencije Srbije Radoš Gazdić, a pored razvojnih agencija na forumu učestvuje veliki broj firmi iz Slovenije, Francuske i Austrije.

Foto: Ustupljena fotografija

RTV Doboj

Nazad JAVNI POZIV- za finansiranje biznisa marginalizovanih grupa žena

Pratite nas

Jug Bogdana Doboj, 74000
Radno vrijeme: Pon-Pet 07:00 – 15:00

Novosti & Blog

Najnovije vijesti, članci i resursi, koji se šalju direktno u vašu inbox svakog mjeseca.